Efter allt tjat så har vi tröttnat: Nu HAR vi köpt biljetter :)

Ja! Så var det gjort. Den till synes viktigaste och ofta första frågan vi har fått när vi berättat om att vi ska åka iväg är nu besvarad. Denna historiska händelse skedde nu  i helgen. Det är nu bestämt (och betalat) att det plan som kommer att flyga oss mot våra drömmar avgår söndagen den 22 februari kl.15.05. Flygbolag: LTU. Bokat via: Travelpartner. Destination: Bangkok, Thailand. Enkel biljett. Restid: C:a 14 timmar med mellanlandning i Berlin. Kostnad:4400 kr, som hittat! Inte riktigt…men billigt och bra ändå.

Känns väldigt bra att ha biljetter i handen (eller i mailen). Även om steg som att säga upp lägenheten och att säga upp sig från ett fast jobb är gigantiska kliv i jämförelse så är dock köpet av biljetter ett väldigt viktigt litet steg. Inte minst psykiskt.

Nu börjar slutspurten. Nu börjar “to-do”-listan bli brännande aktuell. Saker som kunnat vänta “tills senare” kan inte längre vänta. Saker måste göras nu. Skrämmande och otroligt skönt samtidigt. I lördags sålde vi våra prylar på loppmarknaden. Det är galet hur mycket saker man samlar på sig! Så otroligt skönt att bli av med dem, man känner sig lite renare på något sätt. Läs gärna mitt tidigare inlägg i detta ämne: Prylar – Bara det bästa duger!

Nu gäller det att fortsätta bocka av saker på listan. Bara dagar kvar!

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

2 reaktioner till “Efter allt tjat så har vi tröttnat: Nu HAR vi köpt biljetter :)”

  1. Thailand på väg bort från demokratin –
    Stanna hemma eller åk till ett demokratiskt land.

  2. Ok, hade lite tid över så jag kände att jag kunde besvara denna kommentar. För ärligt talat är den ganska korkad. Skulle det bli bättre av att stanna hemma på något sätt? Thailand lever som de allra flesta vet till stor del av turismen. Att inte åka dit på grund av hur landet styrs, eller kanske kommer att styras, skulle inte drabba de som styr landet speciellt hårt. Däremot skulle resten av det thailändska folket få det väldigt jobbigt.

    Måste vara ganska skönt att se på världen i svart-vitt, goda-onda. Antingen är man det ena eller det andra. Inga gråzoner alls. Allt blir så enkelt då. Eller kanske inte fullt så enkelt eftersom man till exempel inte kan köpa, eller ha något som helst att göra, med saker som kommer från Kina…som inte är vidare demokratiskt direkt. Antar att Apse menar att man inte ska stödja icke-demokratiska länder, lite svårt att veta med en så kort kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *