Media

Här presenterar vi vår ”portfolio” som innehåller lite artiklar och annat som vi producerat i samband med att vi rest på motorcykel.

Intresset för vår blogg när vi rest har varit enormt och många läsare har prenumererat på vårt RSS-flöde och andra har prenumererat på våra mail-utskick.

Bilder och Video

Titta på vår fotosida där vi samlar favoritbilder från våra resor. Det finns även många fina bilder runtom hemsida, främst i bloggen. . Vi rekommenderar Cooliris för att se alla våra bilder. Vi har även gjort några kortfilmer som finns på vår videosida.

En del av våra bilder har synts på andra ställen än här i vår blogg. Primus katalog för 2011 innehåller flera av våra bilder men det roligaste av allt är att det är Robertos bild av Iguazú-fallet som pryder omslaget.

BMW valde att intervjua oss och senare sammanställa en hel artikel i deras modellmagasin för 2011. Ladda ner hela modellmagasinet från oss eller gå till din närmaste BMW-handlare och ta ett ex. Bara våra sidor BMW Modellmagasin_2011_SE_vår del eller hela BMW Modellmagasin_2011_SE.

Tidningsartiklar

Nedan finns lite artiklar som vi skrivit för olika tidningar. Ladda ner genom att klicka på länkarna.

Föredrag och mässor

Sommaren 2010 höll vi dessa föredrag

Januari 2011 deltog vi på MC-mässan, På två hjul, där Roberto höll föredrag varje timme och visade en av våra motorcyklar uppställd med packning och allt.

Radio

Jonas intervjuades i Morgonpasset i P3 juli 2011 som Dagens äventyrare

Cooliris

Här är ett exempel på hur Cooliris fungerar. Ännu bättre är om man installerar själva programmet, då kan man exempelvis titta på enskilda album. I nuläget verkar albumet nedan bara fungera i Chrome och Firefox.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *