Nya hojar, BMW f800gs

Vi är nu två väldigt stolta ägare av varsin BMW F800gs! Efter en olidligt lång dag på jobbet med otroliga koncentrationssvårigheter var det så äntligen dags att att åka till AvaMc. Solen tittade fram, fåglarna kvittrade och allt kändes plötsligt så enkelt.

Per på Ava hade alla papper redo, det var bara att skriva på ett par papper, dra kortet och så var det klart. Mycket smidigt :)

Sen var det dags att åka. Bara att dra på stället och hjälmen gav ett lyckorus och många flash-backs från Sydamerikaresan. Att sen få sätta sig på en helt ny hoj kändes…overkligt. Tryckte på startknappen och belönades av ett skönt morrande från hojen. Tog oss hem och Lellkys far drog på ett ställ, startade sin hoj (som han fick i lördags) och sen gav vi oss iväg på äventyr. Hojarna gick galet bra och vi har nu en lång och härlig hojsässong att se fram emot. Ska bli riktigt kul att se hur de presterar på grusvägar och stigar!

Nu är det dags att sova. Hur jag ska kunna koncentrera mig på att jobba vet jag inte riktigt. Men att ta sig till och från jobbet kommer att bli väldigt roligt iallafall.

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

2 reaktioner till “Nya hojar, BMW f800gs”

  1. Tackar!

    De är så sjukt roliga och lätta att köra. Man blir kär direkt (och förkyld eftersom det fortfarande är lite väl kallt…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *