Vi mår bra!

Hej alla! Vi mår som sagt bra och kände inte av den stora jordbävningen i Concepción. Vi har de senaste dagarna varit i Argentina och haft det bra i en nationalpark. Fick reda på vad som hänt på eftermiddagen av en passerande fiskare. En kvinna berättade att hon varit uppe på natten och känt av jordbävningen, att träden ruskats om lite och att hon blivit lite yr. Vi vaknade dock inte av det.

Just nu är vi i en liten stad som heter Travelin (c.a 70 mil från Concepcíon) och surfar på en bensinmack. Först nu börjar vi inse omfattningen av vad som hänt i Chile. Har fått uppgifter om att alla i familjen mår bra iallafall.

Det senaste inlägget som publicerades på vår hemsida heter just ”Concepción”. Det var ett schemalagt inlägg som skrevs för ett tag sedan. Snacka om taskig tajming då det råkade bli så att det publicerades c:a en timme innan jordbävningen. Ledsen för all oro detta orsakat.

Planen var att återvända till Chile idag vid en stad som heter Futaleufú (ganska långt ner i söder), men jag tror vi väntar lite med det tills det lugnat ner sig och vi vet lite mer om läget i Chile.

Tack för all omtanke.

Kramar från ett soligt Argentina och som vanligt; Ha det bäst!

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

4 reaktioner till “Vi mår bra!”

 1. Hej nu har Mamma o Pappa Larsson också hittat hit. Fick adressen av Thomas. Fint att höra att ni mår och har det bra. Ni har hunnit en bit sedan ni var o hälsade på oss i Dalarna. Hoppas att fisket har varit bra för er. Ha en fortsatt bra resa. Vi tittar in ibland och kollar vad ni pysslar med.
  Lasse o Kikki

  1. Hej mamma och pappa Larsson!

   Att vi hunnit en bit sedan i somras kan vi väl lugnt hålla med om, vi har tillryggalagt ca 9000km nu…

   Fisket är som i Sverige ungefär. När det vakar får man småfisk, och när man ser stora fiskar retas de bara (de hugger inte med andra ord).

   Ses i sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *