Samarbetspartners

Inför denna resa har Jonas jobbat mycket med att höra av sig till olika företag och frågat om sammarbete. Det gick över förväntan och det är vi väldigt glada över.

Ava MC Logo AVA MC

AVA MC är stockholms största mc-butik. De har funnits sedan 2001 bredvid E4:an i Sätra.

Vi har ofta varit där och känt och klämt på motorcyklar, provat kläder och frågat verkstaden om hjälp. Inför den här resan har vi fått hjälp med reservdelar och nödvändig service av motorcyklarna.

bmw-logoBMW Sverige

Vi kör två stycken BMW F650GS Dakar -03 på denna resa. Efter att ha åkt runt i Sverige under sommaren på dessa motorcyklar är vi väldigt nöjda med vårt val! BMW har service-ställen över hela världen vilket känns tryggt ifall vi behöver hjälp.

Vi har valt att använda BMW:s mc-ställ Rally 2 Pro som fått väldigt bra recensioner av andra mc-åkare. När vi ändå var inne på BMW så fick det bli deras hjälmar och stövlar också.

Vi är bägge med i Svenska BMW-klubben. Våra profiler där: Roberto & Jonas.

Primus Logo PRIMUS

Primus was her logoPrimus är ett företag som funnits i över 100 år. De har friluftsprodukter som passar allt från familjer under camping-turen till extremäventyrare på motorcyklar :)

Primus was here! Är en kampanj som visar att Primus produkter varit i princip överallt. Eftersom vi kommer att resa genom spännande miljöer och möta många nya människor så tänker vi bidra med bilder som garanterat inte finns i Primus bildarkiv! Håll utkik på Primus Equipment på Facebook, där kommer ni hitta coola bilder från oss.

highcap

HiGHCAP

Smirre och Mats med prylbutiken HiGHCAP skickade med oss lite kamerautrustning och några knivar att prova på våra äventyr. I butiken finns även massa annat kul såsom RC-tillbehör, kamerautrustning, batterier och grymma ficklampor.

Moonsplash Productions

Moonsplash Productions

Alex och Klas på musikproduktionsföretaget Moonsplash Productions var snälla och gjorde vinjetten som vi använder i våra videoklipp. Har du inte sett/hört den kan du se den i klippet på Moonsplash Blog.

Dekorfilm.se

Tack till Dan på dekorfilm.se för snabb leverans av dekalerna på våra väskor och på motorcyklarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *