Ny medlem i Flyvardagen- Att ta över en välberest MC

Flyvardagen i ny skepnad- en nybörjares perspektiv

Mitt namn är Marina Björk och jag är en numera stolt ägare till Jonas BMW F800 GS som han rest runt Europa med.
En norrländska  boendes i Stockholm som tog MC kortet för ett år sedan, äventyrslysten och rest mycket i andra former genom Rosa Bussar och andra sammanhang.  Mina passioner har förenats i denna hobby på ett fantastiskt sätt.

Jag har fått äran att börja delta i denna fantastiska blogg skapad av Jonas och Roberto. Deras äventyr har inspirerat mig enormt mycket från den dagen jag fann en annons på blocket i Juli 2019. Det var Jonas som då sålde sin  BMWF800 Gs. Mitt MC kort var sprillans nytt och efter att ha övergivit initiala tankar på en MT07 eller Ducati Monster växte min riktiga dröm fram. En hoj som skulle klara äventyr både på oländiga underlag, touring, grus och långkörning jag ville ha en MC som kunde ta mig långt och lära mig mycket under resans gång. En hoj att växa tillsammans med.

Där dök Jonas annons upp. Flyvardagen……loggan fångade mig direkt precis som denna hoj som hade exakt allt man kunde önska sig som total nybörjare i dessa tankar. Efter att ha kontaktat Jonas åkte jag och min vän Mats dit för att titta på den. Den var extrautrustad maximalt med exakt allt man kunde tänka sig.Jag  förstod inte  där och då hur mycket glädje alla dessa detaljer skulle ge mig efterhand -men som de har det på de mest oväntade sätt. Tankarna var många. Stor, mycket MC, hög ( jag är 1,69) samt mycket annat. Men såhär i efterhand var det förälskelse direkt vid första anblick -ungefär som att springa på rätt partner oväntat. Efter min första provkörning sa jag till Mats, det här är helt enkelt för bra för att låta bli. Jag måste köpa denna hoj- no matter what. Alla ifrågasättande tankar fick stå tillbaka jag köpte den och från den stunden började en av mitt livs roligaste resor. Att få utvecklas och lära sig med denna BMW F800Gs har gett mig ett nybörjarår fyllt av utmaningar, tankar, glädje, resor, vänner, upplevelser – långt utöver det jag kunnat föreställa mig. Makalöst roligt på alla sätt.

Jonas har varit och är en fantastisk coach och person som har en extrem erfarenhet från alla sina resor och sitt MC körande jag är fantastiskt tacksam över det. Så det  visade sig att jag fann exakt det jag frågat efter både kunnande och rätt MC i en affär – jag tror att detta är lite unikt, så mycket gemensamt på en gång vilket gjort det så extra kul. MC 2

Flyvardagen– jag är stolt och glad att få bidra till namnet i sig. Jag har under mitt år fått frågan oräkneligt antal gånger vad det står för- och jag har inte velat ta bort loggan heller eftersom den är en del av personligheten i hojen. Och jag hoppas kunna bidra här med andra glasögon – en nybörjares. Jag tänkte återkomma med att berätta om  vissa delar av mitt första år som ägare till denna hoj.

MC 1

Ni som är nya här – ni måste bara ta del av alla äventyr som presenterats här av Jonas och Roberto. Fantastiska resor och upplevelser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *