Ändrade planer

”Lite! ändrade planer. Om man kollar hojarnas position så ser man att de är i Puerto Natales (jättelångt söderut i Chile). Det stämmer inte riktigt utan det är vi som är där :) Mamma och Kent är ute och reser i Chile och har precis vandrat i Torres del Paine. Vi bestämde oss för att resa tillsammans ett tag så jag och Christian hyrde en bil och tog oss ner till dem. 2200 km på två dagar :) Nu kommer vi sakta men säkert jobba oss norrut tillbaka till våra hojar. Sen kommer vi ta en annan väg ner med hojarna, på så sätt får vi ut det mesta av denna fantastiska region, Patagonien. Ha det bäst!

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *