Hon har eltandborste med sig (!)

Alla har väl dragit en vit lögn någon gång? En sådan där som inte betyder så mycket egentligen (intalar man sig själv).

Enligt Jenny är det en vit lögn att säga till sin mamma att hon är ute på road-trip i Europa…och utelämna att hon åker motorcykel. Mamman tror så klart att det är bil hon åker. Är detta verkligen en vit lögn? Vi är mer inne på att det är en väldigt mörkgrå lögn. På gränsen till svart? Eller vad tycker ni? Vi passar härmed på att hälsa till Jennys mamma om hon råkar läsa detta.

När det bestämdes att Jenny skulle med på den här resan fick hon väldigt klara instruktioner på vad och hur hon skulle packa sina grejer. Ingenstans i dessa instruktioner stod det någonting om eldrivna tandborstar. Vi har dubbelkollat. Hon valde bort att ta med en kåsa och valde alltså istället en eltandborste. Tjejer.

Men skämt åsido, det går hur bra som helst att resa med Jenny och det verkar som om hon på riktigt gillar att resa med oss. Vi har inte fått några indikationer på något annat iallafall. Kul att ha bilder där det är fler personer än Jonas med också :)

Idag har vi lekt ”billekar” hela dagen för hålla Jenny vaken på de stundtals tråkiga vägarna. Så fort det blir lite raka vägar börjar det nämligen nickas till i baksätet. Det är dock inte så ofta tråkiga vägar i Italien då hela landet är som gjort för hojåkare.

Vi har nu rest i två veckor och är mitt i Italien. Hittills har vi sovit i tält varje natt och det lär vi fortsätta med när vi snart tar oss över till Grekland och sen vidare norrut genom bland annat Albanien. Efter att ha träffat två cyklister från Rumänien är vi väldigt sugna på att åka dit också, får se hur vi gör…vore lite kul att träffa Dracula.

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

2 reaktioner till “Hon har eltandborste med sig (!)”

  1. Tänk på tandhygienen kids!

    Jag får väl passa på att skicka en hälsning till mamma också: Pojkarna är snälla mot mig (oftast) och de kör försiktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *