Test av leksaker

Man blir aldrig för gammal för leksaker. Enda skillnaden är att man blir mer fäst vid dem ju äldre man blir och att kostnaden stiger exponentiellt. Men pengar är till för att användas. Så det har vi gjort. Tack vare Erik på AvaMc och CB Parts som är återförsäljare för SW-Motech så har vi nu så gott som fullt utrustade hojar. Helt galet kul och om våra hojar inte redan såg ut som rymdfarkoster så har c:a 10 kilo extra bågar, plåtar, skruvar och plastbitar definitivt klarat av den biten. Det blev c:a 10 timmars skruvande, svärande och svettandes för att få på alla grejer. Helt klart värt det när man ser resultatet :)

Nu väntar vi bara på lite lås och sen blir det någon liten tur för att prova alla saker lite mer på riktigt. Tack vare vår kompis Jenny fick vi tillfälle att prova en GoPro Hero HD-kamera som vi varit nyfikna på länge. Efter testet blev det snabbt ett besök på cyberphoto.se där lite pengar än en gång bytte ägare.

Ska bli väldigt intressant att fortsätta testa allt. Hojarna testas iallfall för fullt och vi är än så länge väldigt nöjda!

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *