Intensiv helg

Det kan ta på krafterna att fly vardagen ibland :) Lördagen började med vildmarksmässan i Älvsjö där vi hittade mycket inspiration och lusten till att ge sig iväg och resa ökade markant. På mässan träffade vi även på Ola Skinnarmo som tipsade oss om bra campingutrustning från Exped. Riktigt kul att träffa en ”kollega” som liksom vi ständigt är på väg mot något äventyr.

Dagarna blir längre och längre och framför allt blir vägarna torrare och torrare…vilket såklart betyder att man snart kan börja köra hoj på riktigt!

Vi kunde dock inte hålla oss så i lördags plockade vi fram hojen och gav oss ut på årets första hojtur. Blev bara en sväng runt kvarteret…men oj så roligt det var! Det finns få saker som kan framkalla så starka flash-backs som luktsinnet. Allt med motorcyklarna har sin speciella lukt. Motorcykeln. Handskarna. Stället. Men framför allt hjälmen. När man sätter på den formligen pirrar det i hela kroppen av välbehag. Man har så många härliga minnen kopplade till den lukten att man genast blir på gott humör.

Våren kan inte komma snabbt nog nu. Abstinens? Nej då…

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *