Äntligen är fotoboken på gång!

Många har frågat oss om vi kommer att göra en fotobok med alla våra bilder, och vi har hela tiden lovat att det kommer komma en bok. Nu har den dagen kommit! Roberto har de senaste veckorna jobbat stenhårt för att vi ska ha boken klar innan MC-mässan den 27:e januari.

Boken finns inte riktigt än men den är klar för tryck och Roberto kommer skicka den till tryckeriet imorgon.

Fotoboken är en ren inspirationsbok för motorcykelintresserade och för de som allmänt gillar resor, bilder och motorcyklar. Den är 19x15cm och innehåller 26 sidor med mestadels bilder.

Första upplagan kommer vara liten, och främst kommer vi sälja boken på MC-mässan. Men vill du ha en bok så skriv en kommentar eller skicka ett mail till fotobok@flyvardagen.nu med din intresseanmälan (inte bindande). Boken kostar 250kr inkl frakt och det lilla överskott vi får går bland annat till webbhotellkostnader och såklart till nästa resa.

Bra jobbat Roberto!

Jonas

Författare: Jonas

Jag tillägnar denna resa min kära far, som på 70-talet körde runt på sin Honda CB750K i Europa. Jag tror farsan skulle hänga med på vår resa om han hade en hoj ;) Som rubriken antyder så heter jag Jonas. Jag föddes 1981 på Södertälje sjukhus och har sedan dess irrat omkring mestadels i Tumba. Bodde ett tag i Flemingsberg men har nu efter ett par vändor i Storvreten och Segersjö bott i Storvreten totalt ca sex år. Jag har jobbat med lite av varje och var inne på mitt elfte jobb innan jag sa upp mig i våras för att resa. Bland det roligaste jag har gjort, förutom att resa, har varit att köra skolklasser i turistbuss på äventyrsresor. Förutom alla jobb jag haft så har jag också hunnit med att pugga lite på KTH, dock så blev jag aldrig färdig men hoppas att få tid och lust till det. Precis som Roberto så värdesätter jag min fritid högt och det jag gillar att göra då är bland annat frilufsliv och modellflyg. Modellflygandet är än så länge ett substitut för att vara pilot vilket jag har velat i hela mitt liv. Jag är också intresserad av teknik och foto/video och hoppas kunna bli bättre på att både fota och redigera film. Det kommer bli mycket fotande och filmande framöver ;) Jag har också hunnit med att ha egen båt, eftersom jag gillar att fiska. Den är tyvärr såld numera och likaså är min första motorcykel.

Inspiration

Jag tittar väldigt mycket på film. Favoritgenre är sagofilmer som Harry Potter och Stardust, men framförallt storfilmer som Gladiator, The Rock och The Green Mile faller in i smaken. Ibland har det även hänt att jag läst en analog bok och då är det Munken som sålde sin ferrari som inspirerat mest. De filmer som inspirerat mig mest inför den här resan är:
  • Into the Wild
  • Babel
  • The Bucket List
  • Motorcycle diaries
  • Long way round med Ewan McGregor och Charlie Boorman
  • Long way down (se ovan)
Jonas Fors Lellkys Facebook-profil Se oxå Robertos sida. Just det. Maila mig på jonas@flyvardagen.nu om du vill berätta något roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *