Carretera Austral: Puerto Puyuhuapi till Laguna Las Torres

Jag brukar gå upp vid halv åtta-åtta och Jonas tidigast vid nio. Vi kommer oftast iväg runt 11 på förmiddagen då vi inte har speciellt bråttom med nedpackning och frukost. Gänget vi träffade kvällen innan startade tidigt så vi träffade tyvärr inte dem igen. Dagen bjöd på omväxlande och rolig körning och ett underbart fint väder.

En minnesvärd del var vid en hög bro där vi stannade till för att se om vi kunde se någon fisk. Vi blev väldigt förvånade när vi tittade ner och såg ett stort stim av enorma laxar. Lellky provade att fiska med de ville absolut inte nappa. De verkade dock tycka att det var väldigt roligt att hoppa upp ur vattet för att visa upp sig och för att skratta åt försöket :)

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

3 reaktioner till “Carretera Austral: Puerto Puyuhuapi till Laguna Las Torres”

  1. Tackar ödmjukast!

    Nu har vi ju med flit valt att inte skriva så mycket i varje inlägg, just för att det ska hända så mycket som möjligt på bloggen. Men alla bilder har en liten historia och när vi kommer till värmen igen kommer vi skriva mer om våra äventyr.

    mvh Jonas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *