Ja må jag leva, ja må ja leva!

Grattis till mig själv :) Hur känns det? Känns bra! En god frukost i gott sällskap och en galet god middag igår bestående av 97% grillat kött har gjort detta till en väldigt bra födelsedag…och dagen har bara börjat så jag har en hel dag fylld med socker och godsaker att se fram emot. Är i staden El Calafate i Argentina och har det tokbra.

Ha det bäst allihopa!

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

7 reaktioner till “Ja må jag leva, ja må ja leva!”

 1. Hej på er !

  Hoppas allt är bra med er. Saknar era bloggar. De förgyllde min vardag, även om jag inte flydde den helt.

  1. Hej Göran!

   Vi tycker verkligen det är jätteroligt att folk faktiskt verkar läsa det vi skriver, och skriver gör vi. Det har dock varit lite ont om internet på sista tiden, och vi har varit upptagna med att skriva på annat håll.

   Den som väntar på något gott! -kommer inte bli besviken. Roberto har en plan. Håll utkik på bloggen de närmsta dagarna!

 2. Grattis i efterskott :)

  Jag trodde faktiskt i 2 veckor att det var februari, och råkade stanna 9 dagar för mycket innan jag kom på att jag var tvungen att förnya mitt visa,
  så sorry att jag missade o säga grattis i tid 😉

  ”så kan det gå när inte haspen är på” sa pappa lellky en gång på en strand i khao lak.

  hej hopp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *