En vecka i en stuga vid havet

Att motorcyklarna blev försenade var ju tråkigt. Men det gav oss möjligheten att tacksamt kunna tacka ja till ett erbjudande från min moster om att få låna en stuga precis vid havet. Stugan ligger i ”La Ballena” som i sin tur ligger c:a 1 1/2 timmes bussresa från Viña del Mar.

Veckan spenderades med att titta på ”How I met your mother” (tack Jeanette och Niklas!) och med att gå på stranden och ta bilder. Ärligt talat var det serie-tittande vi gjorde mest av allt…mycket kul och det fick dagarna att gå fort :)

När det gäller motorcyklarna så ska de ha anlänt till Valparaiso i går. Idag söndag lastas de förhoppningsvis av så att vi kan hämta ut dem imorgon i bästa fall. Sen väntar oss en 1300 km lång resa till Antofagasta och vi ska göra vårt yttersta för att hinna dit till den 24:e…hehe…blir många timmar på motorcyklarna för att hinna. Men vi sådan sjuk abstinens att tanken på att sitta i minst 10 timmar per dag på hojen snarare lockar än avskräcker.

Vi har hört att det kommit en massa snö hemma och att det är väldigt kallt. Hoppas snön stannar så det blir en vit jul!

Ha de bäst!

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

9 reaktioner till “En vecka i en stuga vid havet”

 1. Grymt bra skrivet, och fina bilder! Du glömde skriva att du lyssnade på Chile´s motsvarighet till Lugna favoriter när du skrev inlägget 😉 Trötta 80-talslåtar, ibland med jul-tema. Uähh.

 2. Jag har varit ute i det vita och inspekterat snöläget på den lokala kullen. De jobbar hårt. Kanske inte öppnar innan torsdag, men det ser ut att bli lite brädåkning på ”julovet” iaf :-) Mest för att mota bort abstinensen, förstås, men de tre svängar man lyckas få från topp till botten kan var nog så skojjiga.

  1. Sweet! Jag såg bilderna på facebook på backen. Najs med snö, men den kommer väl smälta bort snart som vanligt?

 3. Åh en vecka i en stuga vid havet, det låter inte helt fel. Köra motorcykel hinner ni väl med det också, hur länge har ni tänkt att vara iväg egentligen? För alltid kanske 😉 Idag är det midvinter här hemma, årets mörkaste dag och det blir bara ljusare och ljusare from nu :) härligt…

 4. Hej Lellky!
  Har du hittat någon balsa ännu?
  Ta det försiktigt på vägarna, tänk på att det alltid går bättre med 2,4Ghz…

  //Mellan jul- och nyårsstök – Anders

  1. Nej Anders, jag har inte hittat någon balsa -men däremot något ännu bättre! De har två jul och är gjorda av plast och metall mestadels… 😉

   Vi kör 2,4GHz (eller kör inte bluetooth det?)!

   Ha det bäst och fortsätt läsa bloggen! Snart händer det grejer!

 5. Hej Jonas,
  När jag har tråkigt brukar jag kolla in era bravader och drömma mig ut i värden.

  Det är jättekul att kolla alla bilder.

  God fortsättning på det nya året!
  /Micke

  1. Hej Micke!

   Vad kul att höra! Vi tar tydligen ganska många bilder, jag inser det själv ibland när jag surfar runt på vår egen sida… Jag kan rekommendera Cooliris om du vill ha en häftig upplevelse när du tittar på bilderna. Ladda ner den pluginen till firefox.

   Jag drömmer mig också bort ibland. Brukar kolla in byggtrådar och bilder på svensktmodellflyg. Jag har insett att jag bara kan göra en sak i taget vad gäller hobby, så modellflygandet får vänta lite. Som tur är finns det ju alltid kvar.

   God fortsättning själv! Vi ses på fältet nästa sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *