El Morado Nationalpark

En mycket bra dag idag. Vi åkte till ett område som kallas ”El cajon del Maipo” (men heter San José del Maipo) där nationalparken ”El Morado” ligger. Parken ligger på 1800 meters höjd och man kan se bergstoppar på över 6000 m. Läste någonstans att man ska vara försiktig med att använda superlativ när man beskriver saker då det får läsaren att tappa intresset /bli avundsjuk/inte ta det som skrivs på allvar. Så jag säger såhär: Det var helt sjukt, galet, vansinnigt, otroligt, ofattbart vackert!

Och inte nog med detta. Vägarna bestod av grus! Grus i mängder! Det kanske säger sig självt att vi saknar våra motorcyklar. Resan till parken blev dock en intressant upplevelse ändå då vi åkte med min morbror Sergio som körde på grusvägarna som om de bestod av den finaste av asfalt och som om bilen var en fyrhjulsdriven suv och inte en liten toyota som sett sina bästa dagar. Fort gick det :)

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

5 reaktioner till “El Morado Nationalpark”

  1. Pfft glöm det….blir bara spanska, lika bra att ta fram ordboken lellky, no te voy a ayudar=)

  2. Hola que tal??. Fina bilder!!. Jag ha pratat med Myriam idag, Roberto får kontakta henne, hon vill gärna träffa er. Ella les ayudará a ubicarse por esos lados, el departamento de ella es muy chico, pero va a ver como solucionar el problema. Te llamo mañana después del entrenamiento. Besitos.

  3. Verkar som om ni har det jättetråkigt faktiskt. Näe, jag är inte avundsjuk….!
    Kram på er! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *