Du vet väl att man kan titta på bildspel?

Överallt på vår fina hemsida kryllar det av bilder. På Media-sidan ligger det ett album som i sin tur innehåller olika gallerier med bilder. Varje galleri innehåller i sin tur ett antal bilder. När man tittar på ett galleri visas först miniatyrbilderna, men lägg märke till länken Slideshow ovanför miniatyrbilderna!

När man klickar på Slideshow kommer man till ett bildspel för galleriet, där varje bild visas ett par sekunder innan nästa visas.

Så till tipset; när man tittar på ett bildspel kan man välja att visa det i fullskärm! Klicka bara på knappen längst ner till höger i bildspelet. För att avbryta fullskärmsläget tryck på ESC på tangentbordet eller på samma knapp igen.

Nedan är ett exempel på hur det ser ut:

slideshow_screenshot

Jonas

Författare: Jonas

Jag tillägnar denna resa min kära far, som på 70-talet körde runt på sin Honda CB750K i Europa. Jag tror farsan skulle hänga med på vår resa om han hade en hoj ;) Som rubriken antyder så heter jag Jonas. Jag föddes 1981 på Södertälje sjukhus och har sedan dess irrat omkring mestadels i Tumba. Bodde ett tag i Flemingsberg men har nu efter ett par vändor i Storvreten och Segersjö bott i Storvreten totalt ca sex år. Jag har jobbat med lite av varje och var inne på mitt elfte jobb innan jag sa upp mig i våras för att resa. Bland det roligaste jag har gjort, förutom att resa, har varit att köra skolklasser i turistbuss på äventyrsresor. Förutom alla jobb jag haft så har jag också hunnit med att pugga lite på KTH, dock så blev jag aldrig färdig men hoppas att få tid och lust till det. Precis som Roberto så värdesätter jag min fritid högt och det jag gillar att göra då är bland annat frilufsliv och modellflyg. Modellflygandet är än så länge ett substitut för att vara pilot vilket jag har velat i hela mitt liv. Jag är också intresserad av teknik och foto/video och hoppas kunna bli bättre på att både fota och redigera film. Det kommer bli mycket fotande och filmande framöver ;) Jag har också hunnit med att ha egen båt, eftersom jag gillar att fiska. Den är tyvärr såld numera och likaså är min första motorcykel.

Inspiration

Jag tittar väldigt mycket på film. Favoritgenre är sagofilmer som Harry Potter och Stardust, men framförallt storfilmer som Gladiator, The Rock och The Green Mile faller in i smaken. Ibland har det även hänt att jag läst en analog bok och då är det Munken som sålde sin ferrari som inspirerat mest. De filmer som inspirerat mig mest inför den här resan är:
  • Into the Wild
  • Babel
  • The Bucket List
  • Motorcycle diaries
  • Long way round med Ewan McGregor och Charlie Boorman
  • Long way down (se ovan)
Jonas Fors Lellkys Facebook-profil Se oxå Robertos sida. Just det. Maila mig på jonas@flyvardagen.nu om du vill berätta något roligt.

2 reaktioner till “Du vet väl att man kan titta på bildspel?”

    1. Tackar! Än så länge går det jättebra. Vi turistar i underbara Santiago. Solen skiner och det är varmt och skönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *