Motorcyklarna på väg!

Så är de äntligen på väg. Första anhalten blir Göteborg och därifrån till Valparaiso, Chile! Känns väldigt roligt, nervöst, tomt och konstigt på samma gång. Tänk att om en månad så får vi packa upp dem på andra sidan jordklotet.

Vi är framme i Chile den 1:a december och motorcyklarna ska enligt fraktsedeln vara framme den 13:e december. Hur vi ska klara oss alla de dagarna utan motorcyklarna vet vi inte…vi kanske får panik och hyr ett par 250cc dirtbikes för att hålla oss sysselsatta :) Å andra sidan så är det i princip högsommar i Chile just nu och vi har inte några större problem med att lägga oss på en fin sandstrand och bara vänta.

Nu när hojarna är på väg kan vi skifta fokus till att planera själva resan lite mer. Vi har precis sett klart dokumentären ”Long Way Round” med Ewan McGregor och Charlie Boorman och det minsta man kan säga är att vi är sjukt sugna på att sätta oss på våra hojar och bara köra :)

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

3 reaktioner till “Motorcyklarna på väg!”

 1. Grymt bra!

  Man bli lite nervös att se att allt man äger försvinner iväg i en trälåda på en lastbil.

  Kommer det att bli årets julklapp 2009 när vi hämtar ut ”paketet” på andra sidan jorden? 😉

 2. Hej hej

  Jäkligt nice sida :)

  Sitter på min veranda o internettar lite,
  idag: mulet men inget regn än så länge. Men vi får se, en ju slutet på monsun perioden så.

  Ska väl gå o bada lite, :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *