Det luktar gott om mina sopor!

Är nästan aldrig hemma nuförtiden så min papperskorg under vasken töms nästan aldrig. Därför förväntade jag mig en mindre angenäm odör när jag efter en hel helgs frånvaro stack in huvudet under vasken. Gissa om jag blev förvånad när det luktade gott! Närmare bestämt chai-te!

Mitt liv är lite temporärt och flyktigt just nu och det speglas lite av min papperskorg…och inte minst av mitt boende. Är mest någon annanstans och äter sällan hemma.

Jag bor i ett radhus med 3 rum och kök som jag får hyra via jobbet (Tack Syvab!). Inredningen i vardagsrummet består av tre fotografier, ett litet utebord, två stolar (varav tv:n står på en av dem) och lite avklippta kablar. Sovrummet innehåller en uppblåsbar säng, en utemöbel och alla mina saker strategiskt utplacerade över hela golvet. Köket…ja där är det ganska tomt, bordet står ju inne i vardagsrummet…haha :) I kylen står just nu ett paket oöppnad mjölk (gick ut för en vecka sen) som tillsammans med ett sorgligt paket ost ger ett ganska tragiskt intryck.

Jag är dock bara glad just nu. Resan närmar sig med STORA steg och det händer mycket kul hela tiden. Inte minst har Jonas lyckats otroligt bra med att jaga sponsorer! Mer om detta kommer.

Ha de bäst!

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *