Mycket att tänka på inför resan

Så var det dags igen! Planering. Ett ord som ger lite blandade känslor.

Å ena sidan: En djup suck! Många timmar framför datorn och i telefonköer. Ju fler saker man kommer på att kolla upp desto mindre lust får man att kolla upp dem. Läsa en massa finstilt. Kolla upp roliga saker som ISPM 15 regler och hur Chilenska tullen egentligen ställer sig till import av begagnade motorcyklar.

Å andra sidan: En skön känsla av glädje och förväntan. Inte bara över att man upptäcker att allt det jobbiga egentligen inte är så jobbigt när man väl ger det tid. Utan även över hur roligt det är att se fram emot en resa.

Nu var det inte speciellt länge sedan vi kom hem från förra resan (Läs om Asienresan) och det känns som om jag fortfarande är på resande fot. Temporärt boende och temporärt jobb. På det stora hela trivs jag riktigt bra med att ha det så.

Aktuellt just nu? Har bokat flygbiljetter, åker den 30:e november och kommer preliminärt hem den 14 april. Har valt fraktbolag för motorcyklarna (Tellus Shipping) och ska börja bygga en låda för frakten!

Mer om allt kommer!

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *