Hej alla!

På tiden att jag också skriver ett inlägg! Det är hur bra som helst med mig, var lite taskig i magen ett tag men inget allvarligt. Det är så mycket lättare att vara sjuk här än hemma :)

Lellky’s utförliga inlägg har väl gett alla en ganska klar bild om hur resan varit hittills. Vädret är alltid underbart, vattnet har perfekt temperatur och tiden förlorar betydelse. Jag trivs som en fisk i vattnet….haha…jätteroligt…kanske inte, men iallafall, det passar med bilden :)

På tisdag nästa vecka ska jag skaka liv i dykkunskaperna och sen blir det nog en hel del dykande den närmsta tiden. Ska bli hur kul som helst!

Skriver mer när jag kommer på något vettigt att skriva om :)

Ha det bäst allihopa!

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

7 reaktioner till “Hej alla!”

  1. Vilken härlig bild!!! Jag vill också vara där!!… Här njuter vi av snön i alla falll.
    Besitos.

  2. I Stockholm kom det snö, aka lappmögel. Det är ännu mera bajs.
    Fast då måste ju det betyda att solsken är kiss??

  3. Saknar er båda. Tråkigt att inte kunna ringa någon när man kommer från bingohallen sent på kvällen och man är jätte sugen på sällskap och vattenpipa. Men ni verkar ha trevligt där nere iaf. Är lite avis faktiskt. Även om jag själv kom hem från utlandet för några dagar sedan. Visste du att hela Polen luktar kiss :)
    Pussar till båda två

  4. Hej! Det låter härligt! Idag är livet bra i Sthlm också – solen skiner! Bror Mange ska till Thailand ikväll… Ni kanske ses där 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *