Sista dagen på jobbet igår

Nu har jag slutat på jobbet.

Hela dagen igår så fixade jag med datorn på jobbet, flyttade dokument, avinstallerade program och bytte telefon. Såg till att jag hade backup på allt.

På eftermiddagen var det avskedsfika. Min chef Magnus höll ett väldigt fint tal och det var skitjobbigt att säga hej då till alla. Jag komer verkligen sakna er (men vi ses ju på itnternet)!

Sen var det inte så mycket mer för mig att göra så jag satte mig i repan och drack öl. Vi blev till slut några stycken och efter kanske fem öl så tog vi en taxi till hotellet. Sedan höll vi oss där hela kvällen och det kom och gick folk hela tiden. Tack Tule for shoten och tack alla andra för all öl. Tror jag drack typ 10 öl eller nåt.

Ja sen fortsatte vi men Taverna Efes var stängt så det blev Grand Hotel (vilket nerköp). Måste sett rätt roligt ut när jag kom in skäggig som bara den med en stor blombukett i famnen.

Det blev inte tal om någon taxi så runt halv två så gick vi mot nattbussen som såklart var försenad. Kom i säng halv fyra och gick upp kl 08:00. Tack mina kära kolleger för Bakis-brustabletterna. Var presenten till de första 24 timmarna efter jag slutat på jobbet eller de första 24 timmarna i Thailand?

Jag kan ju nämna att jag faktiskt fick en mycket bra present från jobbet. En necessär innehållande (bla.) alvedon, diarré-tabletter, öronproppar, små schampoo-flaskor, en ficklampa, BAKIS-brustabletterna, 200 THB (nu har vi råd med middag första dagen 😀 )

Lite bilder från kvällen:

Jonas

Författare: Jonas

Jag tillägnar denna resa min kära far, som på 70-talet körde runt på sin Honda CB750K i Europa. Jag tror farsan skulle hänga med på vår resa om han hade en hoj ;) Som rubriken antyder så heter jag Jonas. Jag föddes 1981 på Södertälje sjukhus och har sedan dess irrat omkring mestadels i Tumba. Bodde ett tag i Flemingsberg men har nu efter ett par vändor i Storvreten och Segersjö bott i Storvreten totalt ca sex år. Jag har jobbat med lite av varje och var inne på mitt elfte jobb innan jag sa upp mig i våras för att resa. Bland det roligaste jag har gjort, förutom att resa, har varit att köra skolklasser i turistbuss på äventyrsresor. Förutom alla jobb jag haft så har jag också hunnit med att pugga lite på KTH, dock så blev jag aldrig färdig men hoppas att få tid och lust till det. Precis som Roberto så värdesätter jag min fritid högt och det jag gillar att göra då är bland annat frilufsliv och modellflyg. Modellflygandet är än så länge ett substitut för att vara pilot vilket jag har velat i hela mitt liv. Jag är också intresserad av teknik och foto/video och hoppas kunna bli bättre på att både fota och redigera film. Det kommer bli mycket fotande och filmande framöver ;) Jag har också hunnit med att ha egen båt, eftersom jag gillar att fiska. Den är tyvärr såld numera och likaså är min första motorcykel.

Inspiration

Jag tittar väldigt mycket på film. Favoritgenre är sagofilmer som Harry Potter och Stardust, men framförallt storfilmer som Gladiator, The Rock och The Green Mile faller in i smaken. Ibland har det även hänt att jag läst en analog bok och då är det Munken som sålde sin ferrari som inspirerat mest. De filmer som inspirerat mig mest inför den här resan är:
  • Into the Wild
  • Babel
  • The Bucket List
  • Motorcycle diaries
  • Long way round med Ewan McGregor och Charlie Boorman
  • Long way down (se ovan)
Jonas Fors Lellkys Facebook-profil Se oxå Robertos sida. Just det. Maila mig på jonas@flyvardagen.nu om du vill berätta något roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *