Ingen tveksamhet

Köper man en Saab ser man plötsligt Saab-bilar överallt. Skaffar man en mobil ser man plötsligt liknande mobiler överallt. På samma sätt är det med att resa. All fokus är riktad mot det som kommer. Allt jag ser och gör kopplas till resan. Inte så konstigt nu när det bara är dagar kvar men det har varit så ett tag nu.

Sammanträffanden sker hela tiden, nästan lite läskigt. Häromdagen satt jag och läste ur  boken “Medmänniskor” och hela tiden sammanföll det jag läste med musiken och med mina egna tankar om den kommande resan. Som om någon lyssnade. Men tänker man efter lite så beror det ju på att allt jag gör är riktat åt samma håll. Jag har valt låtarna som spelas, jag har valt boken jag läser för att den tar upp saker som jag ofta funderar på. Så dessa “slumpmässiga” sammanträffanden är kanske inte så slumpmässiga ändå. Detta betyder inte att de inte är speciella. De är snarare roliga och ger en känsla av säkerhet samtidigt som det ger en känsla av spänning.

På gott och ont(?) finns ingen tveksamhet. De allra flesta av mina val har lett mig dit jag är nu och jag är glad över att trivas med att vara där jag är.

Lika svårt som det är att slicka sig på armbågen (prova!), lika svårt är det att föreställa sig att inte åka iväg :)

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

1 reaktion till “Ingen tveksamhet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *