Lugnet före…lugnet

Dagarna bara rinner iväg just nu. 37 dagar kvar. Det är ju praktiskt taget imorgon. Saker och ting går enligt planerna vilket gör att allt känns lugnt. Jag är lugn, både fysiskt och psykiskt vilket är väldigt skönt.

På fredag är min sista dag i skolan. Då tar jag min examen. Stort. Känns konstigt att vara klar med skolan…har ju ändå hållt på i 17 år nu. Förtjänar en liten semester tycker jag! Så ett par varv runt jorden blir nog bra 😉

Det jobbigaste som ska göras innan avresa är att flytta. Oj vad jag inte gillar att flytta….men den här gången flyttar jag bara ut och inte in någonstans, vilket gör det hela lite lättare.

Men överlag är det bara lugnt och jag ska njuta av denna tid fram till avresan. Undrar om jag kommer att få resefeber?

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

1 reaktion till “Lugnet före…lugnet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *