Jag överlevde även denna gång hos Astra Zeneca

Som vanligt gick det väldigt bra att vara försöksperson hos Astra Zeneca. Åkte dit i onsdags kväll och åkte hem fredag kväll. Har varit där så många gånger att det känns som att besöka vänner. Denna gång var det ett test av en medicin som förhoppningsvis ska kunna hjälpa de som drabbats av Alzheimer (bra länk med mycket info). Medicinen testas för första gången på människor vilket gör att dosen man får är väldigt liten. Känns bra att man hjälper till. Även om jag måste erkänna att det inte är det som är främsta drivkraften…tyvärr kanske man ska säga.

Om man är intresserad av att ställa upp är det bara att gå in på följande sida och anmäla sig: www.healthyvolunteers.com , De söker ofta män mellan 18-50 men det finns även studier för kvinnor och ganska ofta för äldre.

Att tänka på: Om man har vaccinerat sig (t.ex inför en resa) så måste man oftast vänta minst 1 månad innan man kan vara med i en studie.

Nu blir det inga fler studier innan resan då man måste vänta minst 3 månader efter avslutad studie man är med i.

Haha :) Det är mindre än 3 månader kvar!

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *