Dags att återigen sälja min kropp

Ja så var det dags igen. Det var ett par månader nu sen sist. Mars tror jag. Då gick det väldigt bra och trots att jag var instängd ganska länge så var det en trevlig upplevelse. Det är lite som att vara på kollo.

Att vara försöksperson (kanin) för Astra Zeneca är ett bra “jobb”. De senaste åren har jag varit med på en hel del studier och har inte fått några biverkningar av det…inte hittills…vad jag vet iallafall 😉 Givetvis finns risken där, men det är en risk jag är villig att ta.

Det var inför förra resan som jag kom på idén. Jag satt framför datorn och letade efter sätt att tjäna pengar på, gärna på ett så enkelt sätt som möjligt. På något forum nämndes försöksperson…lite google…och vips var min karriär igång! Nu, c:a fyra år senare, har jag Astra Zeneca att tacka för många fina resor!

Att vara inneliggande för en studie är, som jag nämnde, lite som att vara på kollo. Förutom alla sprutor då. Man får mat, blir uppassad och får umgås med andra trevliga, fullt friska personer. Dagarna flyter förbi snabbt och förutom att lämna lite blod med jämna mellanrum, göra lite datatester samt prata med en psykolog så använder man resten av tiden till att spela tv-spel, pingis, titta på film, läsa, gå på gemensamma promenader och läsa böcker. Jag ser det som betald semester.

Kraven för att få vara med skiljer sig från studie till studie, men oftast söker de killar som är fullt friska i åldern 20-45. Det finns en hel del studier för äldre, 50+ typ. Kolla här för mer information: Astra Zeneca – Försökspersoner.

Pengarna för den här studien kommer att gå till flygbiljetten till Thailand och till två nya fina glasögon och ett par solglasögon…very nice :)

Roberto

Författare: Roberto

Lärare. Simtränare. Äventyrssökare. Entreprenör. Bloggare. Fotograf. Tedrickare & livsnjutare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *